Bergsprängning i Stockholm? Vi kan hjälpa till!

Behöver du utföra en bergsprängning i Stockholm? Då är vi ett utmärkt alternativ för dig. Vänd dig gärna till oss om du vill få projektet utfört på ett kompetent och säkert sätt. Från vår sida garanterar vi ett arbete utfört endast av välutbildade, professionella arbetare med lång erfarenhet och kunskap av branschen. Maskinerna och materialet vi använder oss av är av högsta klass och vi ser till att du får dina behov och önskemål uppfyllda. Vi erbjuder självklart en offert som är helt kostnadsfri när du först tar kontakt med oss. Privatkunder får också ROT-avdraget.

Skräddarsydda lösningar

Stockholm är en storstad som ger oss chansen att arbeta med många olika typer av kunder och projekt. Detta har gjort oss väldigt rutinerade, flexibla och lyhörda. Att möta kundernas olika önskemål är ett måste, att uppfylla deras behov likaså. Vi har kunskapen, känner till området och kan införskaffa det rätta materialet just för dig. Vi satsar på skräddarsydda lösningar då ingen kund är den andra lik.

Alla kunder inom bergsprängning i Stockholm

Vi arbetar både med stora och små kunder då arbetssättet anpassas efter varje specifikt jobb. Oavsett om det handlar om ett byggföretag eller om en privatperson som behöver en sprängning i sin trädgård hjälper vi gärna till! För oss finns det inga små eller stora kunder. För oss finns det bara kunder, och vårt mål är att alla ska bli nöjda med vårt arbete. Vårt företag följer samtliga lagar och bestämmelser som gäller i Sverige. Vår långa erfarenhet, kunniga personal och ambitionen att ha nöjda kunder garanterar dig ett väl utfört jobb. Självklart erbjuder vi en garanti på ett väl utfört arbete.

Viktigt med säkerhet inom bergsprängning

Bergsprängning är en process som kräver en hög säkerhetsnivå i Stockholm. I huvudstaden är just säkerheten oerhört viktig då områdena oftast är tätbefolkade. Vi säkerställer området både före och efter själva sprängningen då hänsyn tas till närmiljön. På det sättet kan du som kund känna dig trygg i att arbetet kommer bli utfört på bästa möjliga vis. Våra erfarna medarbetare försäkrar att arbetet kan fortskrida utan några farliga misstag.

Kom i kontakt med oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  • Drag To Verify