Bergsprängning billig i Stockholm

Vad innebär bergsprängning?

Bergsprängning betyder i all enkelhet borrning i berg och användandet av antingen olika sorters sprängämnen eller hydraulik för att spräcka eller dela berg. En fråga som vi ofta får är varför man behöver spränga ett berg? En bergsprängning är i de flesta fall nödvändig när man behöver förstöra ett berg för att skapa utrymme för någon form av bygge på en tomt. Bergspräckning rekommenderas istället då bergsprängningen innebär en risk för omgivningen. Det sistnämnda gäller Stockholm i allra högsta grad då staden är tätbefolkad.

Det är med andra ord viktigt att veta vilken typ av arbete som passar sig bäst, beroende på hur förutsättningarna ser ut. Detta handlar både om förutsättningarna för berget i sig samt förutsättningarna för den omkringliggande omgivningen. Med vår erfarenhet kan vi se till att rätt typ av arbete utförs så att slutresultatet blir så bra som möjligt, samtidigt som projektet inte blir onödigt dyrt och omgivningen inte tar skada. Det lönar sig helt enkelt att anlita ett företag med omfattande erfarenhet. Fyll i vårt kontaktformulär eller slå oss en signal för att komma i kontakt med oss!

Säkerhet framför allt

Den viktigaste saken när det kommer till bergsprängning är säkerheten, något som vi också värderar högt och ser till att erbjuda alla våra kunder. Att använda säkra och kontrollerade material är ett måste. Det kombinerat med personal vars utbildning garanterar att jobbet blir rätt utfört är grundläggande för alla projekt.

När vi talar om säkerhet gör vi det ur flera perspektiv, det handlar framför allt om säkerhet för människor. Detta gäller både vår personal samt personer som bor, jobbar eller passerar i området vi ska spränga. Vi har även miljöns säkerhet i åtanke vilket i praktiken betyder att vi arbetar miljövänligt i så stor utsträckning som möjligt och inte genomför sprängningar som medför stor skada på miljön.

Bergsprängning bäst pris i Stockholm

Experter på att spränga i berg

Behöver du bergsprängning och bor i Stockholm ger vi dig gärna tips och råd. Du är mer än välkommen att kontakta oss för att få mer information om arbetsprocessen och dess kostnad. Det är naturligt att du har många frågor i samband med detta och vi finns alltid här för att besvara dessa. Inför projektet tar vi oss alltid en noggrann titt på din tomt för att se vad som behöver utföras på den – en bergsprängning eller en bergspräckning? Oavsett vad som behövs kommer vi att ge dig den hjälp som krävs.

Vi vänder oss till företag, kommunala verksamheter, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner och tar oss an stora och små projekt. Oavsett vilken kundgrupp just du tillhör och hur dina planer ser ut behöver du alltså inte tveka på att höra av dig. Vi ser fram emot att kunna utföra ett säkert arbete av högsta kvalitet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify