Lång erfarenhet av bergsprängning

Vi på Söderqvist Bergsprängning AB är ett företag med lång erfarenhet av bergsprängning och relaterade tjänster som borrning och bergspräckning.Vi arbetar i Stockholm och anser oss ha en bra insyn och kunskap om hela Stockholmsområdet. Att ha så många nöjda kunder som möjligt är vår största ambition då vi skräddarsyr alla våra projekt och anpassar dem till närområdet och övrig omgivning.

Kunden står alltid först

Kundens behov och önskemål är det viktigaste för oss, därför satsar vi på flexibilitet och snabbhet som uppskattas av alla. Att informera om vårt arbete både innan det påbörjas och under dess gång är ett måste för oss och en stor säkerhet för dig som kund. Du kan känna dig trygg då du kan följa varje steg av projektet om så önskas.

Goda referenser

Vill du få reda på vad andra kunder tycker om oss på Söderqvist Bergsprängning AB presenterar vi gärna våra referenser för dig. Vi är stolta över vår kundkrets och ser gärna till att få deras röst hörd. Hör av dig till oss via mail eller telefon om du vill veta mer om våra tidigare utförda projekt. Vi gillar utmaningar och strävar efter att få många nöjda kunder!