Bergsprängning proffs i Stockholm

Söderqvist Bergsprängning AB

Välkommen till oss på Söderqvist Bergsprängning AB! Vi är ett företag med över 15 års erfarenhet av bergsprängning och relaterade tjänster såsom borrning och bergspräckning. Vi arbetar i Stockholm och har gjort så i många års tid vilket gett oss bra insyn och kunskap om hela Stockholmsområdet.

Att ha så många nöjda kunder som möjligt är vår största ambition och av den anledningen har vi lagt mycket tid och energi på att utveckla smidiga och trygga processer samtidigt som vi skräddarsyr alla våra projekt och anpassar dem till närområdet och övrig omgivning. Detta har resulterat i fantastiskt fina kundomdömen genom årens gång vilket givetvis gör oss stolta. Vill du ha hjälp med att spränga, spräcka, eller borra i berg? Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Kunden går alltid först

Kundens behov och önskemål är det viktigaste för oss på Söderqvist Bergsprängning AB, därför satsar vi på flexibilitet och effektivitet vilket uppskattas av alla. Att informera om vårt arbete både innan det påbörjas och under dess gång är ett måste för oss och en stor säkerhet för dig som kund. Du kan känna dig trygg då du kan följa varje steg av projektet om så önskas. Vi finns även här för att svara på alla frågor du kan tänkas ha, detta gäller inte bara inför och under arbetets gång utan även när vi är klara.

Bergsprängning bra val i Stockholm

Goda referenser

Vill du få reda på vad andra kunder tycker om oss på Söderqvist Bergsprängning AB presenterar vi gärna våra referenser för dig. Vi är stolta över vår kundkrets och ser gärna till att få deras röst hörd. Hör av dig till oss via formuläret eller telefon om du vill veta mer om våra tidigare utförda projekt. Vi gillar utmaningar och strävar efter att få många nöjda kunder! Ett av de bästa signalvärdena för oss är att vi ofta blir kontaktade av bekanta till våra tidigare kunder. Detta innebär att våra kunder rekommenderat oss vidare vilket tyder på att de är nöjda med tjänsterna vi genomfört.

Vår långa erfarenhet och vår omfattande kunskap har lett till att vi erbjuder nöjd kund-garanti på alla jobb vi utför. Hör av dig idag för att få trygg bergsprängning av högsta klass!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify