Om oss

Vi är ett företag med lång erfarenhet av bergsprängning och relaterade tjänster som borrning och bergspäckning.

Vi arbetar i Stockholm och anser oss ha en bra insyn och kunskap om hela Stockholmsområdet.  Att ha så många nöjda kunder som möjligt är vår största ambition då vi skräddarsyr alla våra projekt och anpassar dem till närområdet och övrig omgivning.

Kundens behov och önskemål är det viktigaste för oss, därför satsar vi på flexibilitet och snabbhet som uppskattas av alla. Att informera om vårt arbete både innan det påbörjas och under dess gång är ett måste för oss och en stor säkerhet för dig som kund. Du kan känna dig trygg, då du kan följa varje steg av projektet om så önskas.

Säkerhet står högst upp på listan för samtliga jobb utförda av vårt företag. Vi säkrar området både innan och efter bergsprängningen och ser till att vi tar hänsyn till känsliga komponenter i närområdet. Ring oss gärna så återkommer vi med en individuell offert inom kort!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Goda referenser

Vill du få reda på vad andra kunder tycker om oss så presenterar vi gärna våra referenser för dig. Vi är stolta över vår kundkrets och ser gärna till att få deras röst hörd.

Hör av dig till oss via mail eller telefon om du vill veta mer om våra tidigare utförda projekt.

Vi gillar utmaningar och strävar efter att få många nöjda kunder!